2010. december 23., csütörtök

Sziasztok!
Vagyis: Kedves Réka és Krisztián!

A legjobb hírünk most az, hogy megszületett kislányunk, Kinga, 19-én, vasárnap 8:45-kor. Zsuzsival együtt jól van, nagyon kis ari, szép kisbaba!!

Másik jó hír, hogy szeptember óta vegyeskarozok: vezetem a helyi Cantus Beatus kórust. Eddig 4-5-ször léptünk fel (misén és egyéb alkalmakkor, bár még nem önálló esttel :-) és Zsuzsi pedig az Adoremus gyerekkarral dogozgat; sikerült már 2X együtt is énekelni a két kórusnak, a gyerekeknek ez nagyon nagy élmény!

Kívánunk áldott karácsonyt és boldog új évet!
Azért majd üzenek más csatornán is, mert mail-t nem sikerült küldenem Nektek, sajnos.... a "daemon" visszadobta vala.

Puszi addig is...
Zs-k

2010. május 10., hétfő

Hellóbelló!!!

A közelmúlt és a jelen aktuális légköri borzolása az "Eyja.....mittoménmilyennevű" vulkán okozta légiközlekedési káosz... Bár ahogy nézem, a híradásokkal ellentétben az európai légiforgalom kb. zökkenőmentesen működik.

Ajánlott linkek:
Ez állati jó, rengeteg gép látszik real time; szval kb. leszürhető/felmérhető, hogy mi a helyzet világszerte, ill. Európában (v. mely légteret zárják le éppen)

Itt meg a vulkanikus hamufelhőről találhatók friss információk...

;-)

Best of movie: AVATAR
Aki még nem látta (van ilyen??) nézze meg!!!!

Az orgonánk Vácott már működik, 4 manuál, rengeteg változat... még finomítások, egyéb munkák vannak, de alapvetően használható az egész.

Verőce: kis gyerekkórus már van, szépen alakulnak a dolgok. Tavaly volt fellépésünk is egy kiállítás-megnyitón, ahol nagy sikerrel mutatkozott be a csapat, Zsuzsi vezényletével/vezetésével (zongorán kísértem őket). Most pünkösdre készülünk...

Folyt. köv. amint lesz időm....

2010. május 2., vasárnap

Szasztok,

most hót fáradt vagyok és holnap korán kell kelnem, úgyhogy most semmi újat nem írok, hacsaknem azt, hogy: igyekszem az eltelt egy évet összefoglalni a közeljövőben :-)

(Hát ez nem lesz könnyű)